Lights, camera, action!

Lights, camera, action!

Een paar weken terug was ik rustig aan het werk toen ik ineens werd afgeleid door grote camera’s en felle lichten. Het was dus tijd voor lights, camera, action! Er werden opnames gemaakt maar waarvoor dat bleef nog even een raadsel. Een mannelijke collega werd opgepimpt met wat make-up en had er dus overduidelijk mee te maken. Eigenlijk wilde ik wel weten wat er allemaal aan de hand was maar ik wist mijn nieuwsgierigheid te bedwingen en ging verder met mijn werk.

Toen ik in gesprek was aan de telefoon merkte ik dat deze collega vanuit het niets naast me stond. Hij zei dat ze nog iemand nodig hadden en hij had gezegd dat de cameramannen maar iemand moesten aanwijzen. Blijkbaar was hun oog op mij gevallen. Wait, what?! Ik zat met m’n rug naar ze toe en ik zag er zo niet charmant uit deze dag! Ah, well. Ik liep met hem mee en nu werd me meteen duidelijk wat het allemaal was. Er werd een filmpje gemaakt om de leden van de ANWB te bedanken. Ik kreeg een microfoontje opgespeld en moest wat dingen zeggen zoals ‘Bedankt!’ en ‘Lieve leden’. Meerdere mensen hadden verschillende teksten gezegd en dit zou in een filmpje kort op elkaar worden geëdit.

Afgelopen week is het filmpje online geplaatst op social media en verspreid via de nieuwsbrief. Verscheidene collega’s hadden me al gespot en zelfs een vriend die ik niet heel vaak spreek, appte me dat hij het filmpje had gezien. Je kan er ook niet omheen want ik verschijn als eerste in beeld en als een-na-laatste. Benieuwd naar het resultaat? Check de video!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *