Being my bubbly self again

Being my bubbly self again

Revival: herstellen, weer beter worden, opbloeien, in mijn kracht staan, shinen en being my bubbly self again. Dat is wat ik wil bereiken. 

Er zijn alweer 5 maanden van dit jaar voorbij! Ik kan zeggen dat 2018 me tot nu toe voor grote uitdagingen heeft gesteld. Er gebeurde van alles tegelijk op werk- en privégebied en dit eiste uiteindelijk zijn tol eind maart. Rust en regelmaat houden was het advies. Dat kan ook niet anders want als ik teveel doe dan word ik keihard teruggefloten door mijn lichaam. Iets wat ik nog steeds moeilijk vind om te accepteren. Ik herken mijn eigen lichaam niet meer terug. 

Maar ik ben lekker bezig met dingen die ik leuk vind en me energie geven. Muziek, zingen, dansen, lezen, schrijven, vloggen, films en series kijken, sieraden maken, yoga, gezellig afspreken met vrienden, genieten van de natuur en het mooie weer. Daarnaast is het belangrijk om echt eens te onderzoeken wie ik ben, waar ik sta en vooral waar ik heen wil. In een vlog laat ik zien welke stappen ik hiervoor zet.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *