Mijn naam is Jacintha en de eerste stappen in de media- & entertainmentwereld zette ik bij MTV Networks als redacteur interactive voor TMF. Met het schrijven van nieuwsberichten en andere creatieve teksten voor televisie en de website vulde ik met groot plezier mijn dagen. Het reilen en zeilen van celebrities werd eigenlijk als vanzelf mijn expertise. Dit kwam goed van pas toen ik bij het ANP aan de slag ging. Kennis over welke celebrities er hot and happening zijn in de showbizz hielp bij het schrijven van aantrekkelijke berichten voor de Buzz-feed Entertainment. Ook schreef ik nieuws voor de andere feeds (Royalty, Technologie, Sport en Opmerkelijk).

Ondanks dat schrijven nog steeds één van mijn favoriete bezigheden is, probeer ik me ook op andere vlakken te ontwikkelen. Tot mijn grote verbazing heeft dit al meerdere keren geleid tot enorme verrassingen. Tijdens mijn werkzaamheden voor Den Haag FM werd ik erop gewezen dat ik goed klink op de radio. “Uhh what?!”, was mijn eerste reactie. Maar later besefte ik dat ik hier misschien wel meer mee zou kunnen doen…

Het volgen van workshops is een goede manier om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is en ik heb zeker veel opgestoken van professionals. Het leukste: de studio in en opnemen! Spelenderwijs ben ik meer met mijn stem gaan doen. Zo presenteer ik op dit moment productfilmpjes voor de ANWB.